HelpDesk


ONKO PAPERIT JUMISSA? VÄRIKASETTI EI MENE PAIKOILLEEN? 

Mikäli sinulla on huoltosopimus kanssamme, tämä palvelu kuuluu sinulle.

HelpDesk palvelee huoltosopimus asiakkaita joka arkipäivä klo 8-16

Soita 030 600 2626

 

Puhelun hinta 5,59 snt/min + pvm

(lankanumerosta) ja 11,17 snt /min+ mpm (matkapuhelimesta).


PAIKALLA SINUA VARTEN

 

Haluamme tehdä asiat helpoiksi asiakkaillemme, joten et joudu käymään läpi monimutkaisia prosesseja ongelmien ratkaisemiseksi. Kun otat meihin yhteyttä, olipa se sitten verkkosivujen, chatin tai puhelimen kautta numerosta 030 600 2626, asiantuntija vastaa nopeasti.

Voimme ylpeänä kertoa, että vastaamme nopeasti ja olemme saaneet positiivista palautetta palvelumme sujuvuudesta. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat avun nopeasti ja ongelmasi ratkaistaan laadukkaasti. Mikään tukipyyntö ei ole meille liian pieni, olipa kyseessä tulostimen huoltosopimus tai muu vikatilanne – vastaamme keskimäärin 15 sekunnin odotusajalla.

Ole rohkeasti yhteydessä, sillä asiakaspalvelumme on täällä juuri sinua varten, ja mikään tukipyyntö ei ole meille liian pieni ratkaistavaksi.

HelpDesk palvelu on huoltosopimus asiakkaillemme. Huoltopalvelumme tarjontaan pääset tutustumaan tästä.


 

Tulostusongelmia? Etätukea TeamViewer QuickSupportin avulla. 

Kun olet määrittänyt QuickSupportin tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, voit saada teknistä tukea hetkessä teknikoltamme. Teknikko kertoo puhelimitse ohjeet. QuickSupport auttaa tulostusongelmien ratkaisuun etäkäytön, etäohjauksen ja etäkatselun avulla vianmääritystä varten.

Teamviewer Quicksupportin latauslinkki

 


Copyright 2024 Tietopalvelu Group Oy