Suurkuvatulostimet


Suurkuvatulostimet ammattikäyttöön

 

Tarjoamassamme tuotteet, joissa korkea laatu, käytettävyys ja kestävyys ovat pääosassa.

Tarjottuihin tuotteisiin myös saatavilla erilaisia jälkikäsittely laitteita, kysy näistä myyjiltämme.

Tietopalvelu Group on HP:n ja Epson suurkuvatulostimien virallinen edustaja ja jälleenmyyjä Suomessa. Laaja rullakone valikoima kattaa tulostimet ja monitoimilaiteet aina 64” tuumaan (162 cm) saakka.

Kaikki edustamamme laajakuvatuotteet ovat mustesuihkupohjaisia ja näin ympäristöystävällisiä. Epson on teetättänyt riippumattomia testejä, ja tutkimusten perusteella mustesuihkutulostin voi tuottaa jopa 96 % vähemmän jätettä ja käyttää 95 % vähemmän energiaa kuin lasertulostin. Lasertulostinteknologian merkittävä energiankulutus perustuu komponenttien lämmittämiseen korkeisiin lämpötiloihin. Lisäksi valikoimassamme on laadukkaat erilliset taittajat, jotka voivat toimia suoraan laitteen jatkona tai omana erillisenä yksikkönään.

Tarjoamme myös laajakuvalaitteiden materiaalit, tulostusvärit ja tulostimet huoltopalveluineen. Kauttamme löytyy tuote siis kaikkiin tarpeisiin.

 


Ole yhteydessä myyjiimme, niin katsotaan teidän tarpeisiin oikea tuote 

Tavoitat meidät 030 600 2626 tai tietopalvelu@tietopalvelu.com


Pähkinänkuoressa, hankinta ohjeet laajakuva tuotteelle:

 

Tulostin vai monitoimilaite?

  • Tulostin tulostaa ja monitoimilaiteella voit tulostuksen lisäksi kopioida ja skannata.

Mustavalkoista vai värillistä?

  • Haluatko tuottaa mustavalkoista vai värillistä tuotetta.

Käyttötarkoitus?

  • Onko tarkoitus tuottaa valokuva tasoisia tulosteita vai riittääkö hieman pienemmällä laadulla tuottava laite esimerkiksi viivapiirustusten tuottamiseen. Mikäli käyttötarve on pelkästään kuvien tulostaminen riittää käyttöön tulostinpohjainen ratkaisu. Mikäli käyttötarve on skannaukseen (mm. vanhan arkiston sähköitäminen) tai kopiointiin, tulee silloin miettiä monitoimilaite pohjaista laitetta. Monitoimilaite siis tekee paljon muutakin kuin tulostaa. Monitoimilaite tulostaa valokuvat, skannaa hyvinkin tarkasti ja tekee värikopioita. Yhä useampi suurkuvatulostimen ostaja päätyy mustesuihkumonitoimilaitteeseen.
  • Tulostus koko. Saatavilla on erikokoisia tulostimia. Mikä siis on koko, jota suurimmillaan tarvitsee tulostaa, yleisimmin tulostuskoot ovat 24” – 64”. Mitä suurempi tulostuskoko sitä suurempi tilantarve ja pääsääntöisesti hankinta hinta seuraa myös kokoa.

Tarvitseeko lopputuote viimeistelyä?

  • Liittämällä laitteeseen viimeistely laitteen saat nopeutta ja tehokkuutta. Taittolaitteita käytetään pääsääntöisesti CAD- ja GIS-tulosteiden taittoon  (liitettävissä osaan tuotteistamme). Taittolaite voi siis olla täysin integroitu tai erillinen laite.

Mihin käyttötarpeeseen lopputuotteet tulevat?

  • Tulostus materiaaleja laaja valikoima paperi-, muovi-, tarra-, kalvo, - vesi-, liuotin-, heijastava, - lämpösiirto ja laminaattipohjaiset materiaalit. Materiaalien lisäksi on myös isomerkitys sillä, tuleeko lopputuotteen mm. kestää säidenvaihtelua.  

  • Kauttamme suurkuvatulostimet ammattikäyttöön.
  • Tarjoamassamme tuotteet, joissa korkea laatu, käytettävyys ja kestävyys ovat pääosassa.
  • Tarjottuihin tuotteisiin myös saatavilla erilaisia jälkikäsittely laitteita, kysy näistä myyjiltämme.

Copyright 2024 Tietopalvelu Group Oy