HUOLTO

Tarjoamme huoltopalveluita, jotka pitävät laitteesi moitteettomassa kunnossa - luotettavasti ja ammattitaidolla


HUOLTOPALVELU 

Kattavaa ja ammattitaitoista huoltoa, mikäli sinulla ei ole kauttamme huoltosopimusta.

Veloitamme 98€/h + kilometrikorvaus sekä mahdolliset varaosat. 

 

Veloitamme 98€/h + kilometrikorvaus sekä mahdolliset varaosat. 

Olipa kyseessä rutiinihuolto, vianmääritys tai korjaus, meiltä saat luotettavaa palvelua. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijainen tavoite. 

Teknikkomme ovat monimerkkiosaajia. Laajaa kokemusta löytyy mm. Kyocera, Epson ja HP laitteista. Lupaamme että laitteesi huolletaan huolellisesti ja nopeasti. 

Tiedustele huoltomahdollisuutta omalle laitteellesi 030 600 2626


HUOLTOSOPIMUS LAITTEILLE 

Huoletonta käyttöä huoltosopimuksella? - Kysy tarjousta huoltosopimuksesta laitteellesi. 

 

Unohda tulostinongelmat ja keskity olennaiseen - anna meidän huolehtia laitteestasi.  

Haluamme pitää liiketoimintasi sujuvana ja tulostimet toimintakunnossa. Siksi tarjoamme joustavia huoltosopimuksia, jotka sopivat tarpeisiisi. Yrityksen työntekijöiden aikaa säästyy oleellisempiin työtehtäviin, sillä jatkossa kenenkään ei tarvitse huolehtia tulostimen värien riittävyydestä ja muusta toimivuudesta.

 

Huoltosopimuksemme kattaa kaiken tarvitsemasi

  • Huollot, päivitykset
  • Värikasetit ja niiden toimitus
  • Etävalvontapalvelun
  • Oma HelpDesk-palvelu
  • Varaosat

Huollamme huoltokäynnin yhteydessä laitteen viat, tarvittavat puhdistus-, säätö- ja huoltotoimenpiteet maksimissaan 16 tunnin vasteajalla (tarvittaessa mahdollista tehdä myös lyhyempiä vasteaikoja toteuttavia sopimuksia / muutoin laajempia sopimuksia). Huollamme laitteita ja asennamme ajureita tietokoneelle, myös etänä puhelimessa. Mikäli yhteys/laite tämän sallii.

Tarjoamme huoltoa oman henkilöstömme ja yhteistyökumppaniemme avulla koko Suomen laajuisesti. Täten pystymme kokonaisvaltaisesti palvelemaan yrityksiä, joilla on toimipisteitä useilla paikkakunnilla aina pääkaupunkiseudulta Lappiin saakka.

 

Tarjoamme kaikille myymillemme tulostimille ja monitoimilaitteille huoltosopimuspalvelua. Tutustu laite tarjontaamme tästä.

Oletko tutustunut palveluvuokra laitteisiimme? Palveluvuokralaitteisiin huoltosopimus kuuluu automaattisesti kuukausihintaan. Tutustu tästä


 

Tulostimen huolto- ja korjauspalvelu, joka tarjoaa ammattitaitoista teknistä tukea ongelmatilanteissa. Palvelumme kattavat vianmäärityksen, huollon ja korjauksen erilaisiin tulostinongelmiin, kuten tulostuslaadun parantaminen, paperisyöttöongelmien ratkaiseminen ja mustekasettien vaihto. Tavoitteenamme on varmistaa asiakkaidemme tulostimien optimaalinen toiminta ja luotettavuus. 

 

Tulostimet ja monitoimilaitteet tarvitsevat välillä värien lisäystä että huoltoakin.

Huoltosopimusten avulla yrityksenne ei tarvitse itse keskittää energiaa ja työtunteja tulostimen ylläpitoon, vaan me pidämme laitteista huolta ja vähennämme käyttökatkoksia.

Kun mukaan lisätään vielä huoltosopimuksen avulla lähetettävät automaattiset tarvikelähetykset (esimerkiksi värikasetit ja laitteen mittarilukemat), yrityksen työntekijöiden aikaa säästyy oleellisempiin työtehtäviin, sillä jatkossa kenenkään ei tarvitse huolehtia tulostimen värien riittävyydestä ja muusta toimivuudesta.

 

Huoltosopimukset sisältävät muun muassa seuraavat asiat:

Etävalvontapalvelun (automaattiset kulutustarviketoimituspalvelu, automaattinen mittarilukemien lähetyspalvelu, huoltotarpeen kartoitus, päivitykset ja tulostusmääräraportointipalvelut)
 Kuluvat varaosat
 Helpdesk-palvelua määritetyn puhelinpalvelun kautta. Helpdeskissä saat aina  suomenkielistä palvelua ja opastusta laitteen vikatilanteessa (mukaan lukien huollon tilaukset)

Meidän huoltopalvelumme

 

  • Ammattitaitoista ja koulutettua henkilökuntaa, joka hallitsee laitteiden huollon ja korjauksen parhaat käytännöt.
  • Nopean ja joustavan palvelun, joka minimoi laitteiden seisokkiajat ja häiriöt liiketoiminnassa.
  • Luotettavuuden ja läpinäkyvyyden, tarjoamme rehellistä ja avointa kommunikaatiota asiakkaidemme kanssa koko huoltoprosessin ajan.
  • Kilpailukykyiset hinnat ja selkeät hinnoittelumallit.
  • Asiakastyytyväisyys takuu, teemme kaikkemme varmistaaksemme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme.

 

Älä odota, kun tulostimesi kaipaa huoltoa.

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja varmista, että tulostimesi toimii moitteettomasti vielä pitkään eteenpäin. 

Soita ja varaa huoltokäynti 030 600 2626

 

Copyright 2024 Tietopalvelu Group Oy