TOIMITUSEHDOT

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelu palvelee arkisin 8-16

Tavoitat meidät 030 600 2626 tai tietopalvelu@tietopalvelu.com

 

Tietopalvelu Group Oy

Sibeliuksenkatu 15, 13100 Hämeenlinna

Y- tunnus 0842098-2

www.tietopalvelu.com

TOIMITUSKULUT

Toimituskulu on 10€ 

Toimituskulut lasketaan joissakin tuotteissa lähetyksen kokonaispainon mukaan ja ne esitetään ostoskorissa omana rivinään. Toimituskulu ei sisällä tuotteiden sisään kantoa. Kuljettaja purkaa kuorman auton viereen.

Tavara tulee tarkastaa vastaanoton yhteydessä ennen rahtikirjan allekirjoittamista ja tarvittaessa merkitä mahdolliset poikkeamat rahtikirjaan.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

ASIAKKUUS JA REKISTERÖITYMINEN

Tietopalvelu Group Oy:n verkkokaupassa voi tilata laskulle tuotteita vain rekisteröitynyt yritys asiakas. Rekisteröityä voi luomalla tunnukset verkkokaupassa tai pyytämällä tunnuksia tietopalvelu@tietopalvelu.com.

Rekisteröityneen asiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt täysivaltainen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö. Tietopalvelu Group Oy:llä on oikeus hylätä rekisteröityminen tai sulkea asiakkaan tunnus.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaus onnistuu ilman rekisteröintiä, mikäli maksu suoritetaan heti oston yhteydessä. Maksun toteuttaa Paytrail. 

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Lasku 

Yrityksillä on mahdollisuus tilata laskulle, tämä edellyttää ettei tilaajalla ole maksuhäiriömerkintöjä. Tarkistamme kaikkien laskutusasiakkaidemme luottotiedot luottohäiriörekisteristä sekä käytämme Suomen Asiakastiedon tarjoamia luottoluokitusmittareita. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista.  Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään muistutusmaksu.

 

Paytrailin maksujärjestelmä 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

PALAUTUS

1. Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun mahdollisimman pian, kun olet     päättänyt palauttaa tuotteen. Voit tehdä tämän sähköpostitse tai puhelimitse, tietopalvelu@tietopalvelu.com tai soita 030 600 2626

2.  Ilmoita seuraavat tiedot:

Tilausnumero
Tuotteen tiedot (nimi, tuotenumero)
Syy palautukselle

3. Asiakaspalvelu antaa sinulle ohjeet palautuksen tekemiseen. Näihin ohjeisiin kuuluu yleensä palautustunnuksen tai -lomakkeen saaminen.

4. Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen. Liitä mukaan mahdolliset lisätarvikkeet ja ohjeet. Tuotteen tulee olla samassa kunnossa, kuin ne on toimitettu.

5. Toimita paketti postitse tai muulla sovitulla tavalla. 

6. Palautuksen saavuttua varastoomme teemme hyvityksen maksutavallenne. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle

 

Tietopalvelu Group ei korvaa asiakkaalle tuotteen palauttamisesta aiheutuneita kuluja, jos tuotetta ei voida palauttaa tavanomaisella tavalla postitse esimerkiksi tuotteen suuren koon tai painon vuoksi.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa Verkkokaupasta tilaamansa tuote viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Peruutusoikeuden edellytyksenä on se, että tuotetta ei ole käytetty.

REKLAMAATIO

1. Jos sinulla on reklamaatio tuotteen viallisuudesta tai virheestä, ota yhteyttä asiakaspalveluun samalla tavalla kuin palautustapauksessa.

2. Kerro asiakaspalvelulle tilausnumero, tuotteen tiedot ja selitä reklamaation syy mahdollisimman tarkasti.

3. Joissain tapauksissa sinua voidaan pyytää lähettämään valokuvia viallisesta tuotteesta tai vaurioituneesta paketista.

4. Asiakaspalvelu antaa sinulle ohjeet reklamaation käsittelyä varten. Tämä voi sisältää palautuksen tai vaihtotuotteen lähettämisen.
 

Mikäli tarvitset apua palautuksen kanssa ole yhteydessä tietopalvelu@tietopalvelu.com tai soita 030 600 2626

Copyright 2024 Tietopalvelu Group Oy