ASENNUSPALVELU

Säästä aikaa ja vaivaa - hyödynnä asennuspalveluamme


Onko uuden laitteen asentaminen haastavaa tai aikaa vievää? 

Tarjoamme asiantuntevaa ja luotettavaa asennuspalvelua, joka tekee laitteiden käyttöönotosta vaivatonta. 

Kokeneet teknikkomme huolehtii laitteiden asennuksesta alusta loppuun, varmistaen että kaikki toimii moitteettomasti ja saat laitteen heti käyttöösi. 


Valtuutettuna monimerkkitoimijana tarjoamme asennuspalvelua muun muassa monitoimilaitteille, AV-laitteille, tietokoneille ja tulostimille. Kauttamme voit hankkia myös esimerkiksi tietokoneisiin esiasennettuna yrityksesi imagen, jolloin tietokoneiden käyttöönotosta tulee jouhevampaa. 

Me huolehdimme laitteesi käyttökuntoon, hoidamme laitteen verkkoyhteydet, ajurit tietokoneille ja tuomme laitteen kohteeseen sovittuna ajankohtana. Meihin voit luottaa, että saat erinomaistapalvelua ja tarpeesi huomioidaan. Lisäksi tarjoamme opastusta ja koulutusta laitteiden käytöstä, jotta voit hyödyntää niiden ominaisuuksia täysimääräisesti ja saada parhaan mahdollisen hyödyn investoinnistasi. 

Olemme toteuttaneet useita suurempia asennusprojekteja niin julkiselle sektorille kuin myös pienemmille yrityksille. Voittekin halutessasi tilata meiltä asennustyön erillisenä palveluna myös muualta hankkimiinne tuotteisiin.

Asennuspalvelun avulla esimerkiksi monitoimilaitteet ja tietokoneet toimitetaan toimipisteeseenne esiasennettuna, jolloin saatte otettua ne mahdollisimman nopeasti käyttöön.


Meiltä myös saatavilla nämä palvelut:

KARTOITUS

Kartoittamalla tarpeenne ja nykyisen laitekantanne pystymme tekemään mahdollisimman asiantuntevia ratkaisukokonaisuuksia. Kartoituksen avulla avataan todelliset käyttö- ja omistuskustannukset, jolloin voidaan vertailla eroja leasingin ja suoran ostamisen välillä.

Keskittämällä hankinnat yhteen paikkaan kartoituksen avulla tiedätte myös täsmälleen mitä on olemassa ja mitä se maksaa. Listaus on siis valmis inventaari- ja laitelistaus, jolloin se vähentää hallinnollista työtä ja tuo täten myös kustannussäästöjä.

Kartoitusta vastaan teemme asiakkaan toiveiden mukaisesti esityksen uudesta laitekannasta, joka pohjautuu parempaan toiminnallisuuteen tai kustannussäästöihin – parhaimmassa tapauksessa jopa molempiin.

Lue lisää

OPTIMOINTI

Optimointi hyödyntää kartoituksessa saatuja tietoja ja hakee parhaan ratkaisun laitteiden sijoitteluun. Optimointi on jatkuvaa tekemistä, joka seuraa yrityksen kehitystä ja reagoi siihen. Optimoimalla ja esimerkiksi sopivilla leasing-ratkaisuilla voidaan laitekanta pitää mahdollisimman tehokkaassa käytössä.

PALVELUKIERTO

Tarjoamme palvelukiertoa myös laitteille. Kysy lisää 030 600 2626


Kerromme mielellään lisää 030 600 2626


Copyright 2024 Tietopalvelu Group Oy