KARTOITUS

Valitse kartoituspalvelumme - yhdistämme huipputeknologian ja asiantuntemuksen tarjotaksemme sinulle tarkan ja vaivattoman kartoitusratkaisun


Kartoittamalla tarpeenne ja nykyisen laitekantanne pystymme tekemään mahdollisimman asiantuntevia ratkaisukokonaisuuksia. Kartoituksen avulla avataan todelliset käyttö- ja omistuskustannukset, jolloin voidaan vertailla eroja leasingin ja suoran ostamisen välillä.

Keskittämällä hankinnat yhteen paikkaan kartoituksen avulla tiedätte myös täsmälleen mitä on olemassa ja mitä se maksaa. Listaus on siis valmis inventaari- ja laitelistaus, jolloin se vähentää hallinnollista työtä ja tuo täten myös kustannussäästöjä.

Kartoitusta vastaan teemme asiakkaan toiveiden mukaisesti esityksen uudesta laitekannasta, joka pohjautuu parempaan toiminnallisuuteen tai kustannussäästöihin – parhaimmassa tapauksessa jopa molempiin.

 

Kartoituspalvelumme monitoimilaitteen hankinnan yhteydessä varmistaa, että saat laitteesi täyden potentiaalin käyttöösi. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua hyödyntämään laitetta parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoavat tukea sekä ohjausta koko prosessin ajan. 

 

Valitse meidät kumppaniksesi ja ota askel kohti tehokkaampaa toimintaa.

 

Soita ja varaa aika 030 600 2626

Copyright 2024 Tietopalvelu Group Oy