TIETOPALVELU GROUP YRITYKSENÄ

 

Ketä me olemme? 

Monialainen toimivan toimistoympäristön ammattilainen.
Sillä on useita toimipisteitä ja kymmeniä työntekijöitä.

Tietopalvelu Group edustaa ja huoltaa alan luotetuimpia laitemerkkejä.
Monimerkkiammattilaisena sillä on näkemys asiakastarpeen optimaalisesta täyttämisestä niin, että kustannusten säästö ja toiminnan tehostuminen pysyvät aina ratkaisun keskiössä.

Tietopalvelu Group tarjoaa verkkokaupassa kattavasti toimiston arjessa
tarvittavia tuotteita.

 

 PALVELEE KAIKKIALLA SUOMESSAKukapa olisi arvannut miten kauaskantoisen nimen yritys keksi itselleen vuonna 1983, kun perustajat ristivät sen Tietopalveluksi – tai siis Hämeen Tietopalveluksi, koska toimittiin Kanta-Hämeessä. Jo tuolloin oli oivallettu jotakin olennaista tästä alasta: kysymys ei ole ensisijaisesti toimistolaitteista sinänsä vaan siitä, miten ne voivat palvella asiakkaita helpottamalla, tehostamalla ja turvaamalla niiden toimintaa.

Vaikka teknologinen murros on ollut valtava, ei tämä perusidea ole vuosikymmenten saatossa muuttunut mihinkään. Tietopalvelu Group on edelleen yritys, jonka ansaitsee olemassaolonsa aina auttamalla asiantuntemuksellaan asiakkaitaan kehittämään omaa toimintaansa Tietopalvelun tarjoaman teknologian ja palvelujen avulla.

Jotakin olemme tehneet oikein, koska yritys on onnistunut laajentumaan valtakunnalliseksi toimijaksi, johon luottavat yhä useammat niin julkisen kuin yksityisen puolen toimijatkin – suurista pieniin asti. Palvelupauksemme mukaisesti autamme yrityksiä koko Suomen alueella hankkimaan itselleen toimivimmat ratkaisut toimistotekniikan saralla.

Uskomme jatkuvaan kehitykseen, asiakkaan kunnioittamiseen ja luottamuksen kautta toimimiseen. Olemme motivoituneita onnistumaan asiakaspalvelussa ja tämä näkyy palvelun aktiivisuudessa, asiakastarpeen aidossa ymmärtämisessä sekä ratkaisuehdotuksessa.

Tietopalvelu Group tarjoaa kotimaista käytön tukea, neuvontaa ja huoltopalveluita. Lisäksi tarjoamme kattavasti toimiston arjessa tarvittavia pientarvikkeita.


ARVOMME


LUOTTAMUS JA KUNNIOITUS

Tinkimätön osaaminen ja palvelualttius takaavat laadukkaan palvelun tuottamisen. Asiakassuhteemme pohjautuvat aina luottamukseen ja korkealaatuisiin tuotteisiin, jolloin asiakkaan liiketoiminta ja sen toimintakyvyn varmistaminen on tärkeintä.

MOTIVAATIO TEHDÄ JA ONNISTUA

Toimintamme kehittäminen ja palveluiden laadun varmistus luovat positiivisen ilmapiirin, jonka avulla edistämme intoa tekemiseen. Positiivisen energian kautta syntyvät myös ne onnistumiset, jotka motivoivat entisestään meitä kehittämään palveluitamme.

JATKUVA KEHITYS

Seuraamme aikaamme ja luomme parempaa. Kouluttaudumme asiakkaidemme vuoksi, jotta voisimme paremmin palvella ja kehittää asiakkaan liiketoimintaa. Etsimme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti uusia ratkaisuja toimivien toimistojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen.


Ylpeänä voimme ilmoitaa, että Tietopalvelu Group Oy on saanut Suomen Asiakastiedolta Suomen Vahvimmat -sertifikaatin.

Tämä osoittaa sitoutumistamme luotettavaan ja vastuulliseen liiketoimintaan. Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta ja jatkamme työtämme tarjotaksemme korkealuokkaista palvelua ja asiakastyytyväisyyttä. 

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.

 


Copyright 2024 Tietopalvelu Group Oy