RAHOITUS

Unelmat toteutuvat kanssamme – Joustava rahoitus, nopeasti ja vaivattomasti

Leasing (vuokraus) ja käyttövuokra  

Leasing on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta.  Vuokrausta voit hyödyntää kauttamme monipuolisesti myös erilaisten käyttöomaisuushankintojen rahoittamiseen (IT-laitteita, toimistokalusteet, monitoimilaitteet…)

Leasingin avulla vuokraat tuotteita pitkäaikaisesti, yleisimmät vuokraajat ovat 24 – 72kk riippuen vuokrattavasta tuotteesta ja käyttötarpeesta. Kuten osamaksusopimuksissa, leasingissa yrityksesi maksaa kuukausittaista maksua.

Käyttövuokrasopimus on kuin vuokrasopimuskin mutta siihen saadaan liitettyä myös laitteiden kuukausittaiset käyttökulut ja mahdolliset lisäpalvelut. Näin säästyt erillisiltä laskuilta ja vuokrattavan kohteen kokonaiskulu on helppo kohdentaa ja budjetoida.

Hyödyt

 • vapauta pääoma muuhun käyttöön
 • Haemme rahoituspäätöksen puolestasi
 • Ennakoitava vuokran määrä
 • Helpottaa investoinnin tuoton arviointia ja yrityksesi kassanhallintaa
 • Ei erillistä vakuutta (hankittava tuote toimii vakuutena)
 • Sopimus sisältää vakuutuksen
 • Pidät tekniikan ja kaluston aina uusimman tekniikan mukaisena ja voi hyödyntää viimeisintä ympäristöystävällistä tekniikkaa
 • Mahdollinen limiittiratkaisu ja elinkaarihallinta
 • Vuokralimiitillä jatkuvien hankintojen rahoitus on systemaattista ja kustannukset kohdennettavissa tiettyyn organisaatioon
 • Tarvittavassa pääsy omaan rahoitusportaaliin
 • Elinkaarenhallintapalvelu sähköisellä laiterekisterillä tuo helppoutta IT-laitteiden ja muun irtaimen käyttöomaisuuden hallintaan. Voit hyödyntää rekisteriä raportoinnissa, ja rekisterin avulla yrityksesi voi myös kohdistaa sekä seurata irtaimen käyttöomaisuuden käytönaikaisia kustannuksia.
 • Leasing ei rasita tasetta, kirjanpidossa se kirjataan ulkopuoliseksi vastuuksi

Tietopalvelu Group Oy apunasi tulostimen ja monitoimilaitteen vuokrauksessa tai hankinnassa

Olemme auttaneet useita yrityksiä luomaan itselleen toimivampia ja kustannustehokkaampia toimistoja jo 40 vuoden ajan. Olemme asiantunteva kumppani yritysten printti-, it- kaluste- ja av-laitehankinnoissa.

Monitoimilaitteen tai tulostimen palveluvuokraus on kaikkein järkevin ratkaisu silloin, jos tarvitsette laitteen vain vähäksi aikaa käyttöönne vaikkapa rakennustyömaalle. Myös erilaiset koulutustilaisuudet ovat tilanteita, joissa esimerkiksi A3-tulostimelle voi olla tarvetta.

Olipa toiveenasi vuokrata laite tai ostaa se omaksi, olet oikeassa osoitteessa.


Ota yhteyttä – me autamme mielellämme suunnittelemaan toimivamman toimiston! 

030 600 2626


 

Uudistettaessa IT-laiteympäristöä on usein myös tarpeen miettiä erilaisia rahoitusratkaisuja. Kauttamme saat kattavat ja kilpailukykyiset rahoitusvaihtoehdot tarpeidesi mukaan, oli tarpeenne sitten hankkia esimerkiksi yksi tietokone leasingilla tai uudistaa koko toimiston laitteet. Autamme teitä löytämään sopivan ratkaisun tarpeeseenne.

 

Kuinka toimii? 

Voit tehdä vuokra-tilauksen suoraan verkkosivumme kautta. Maksutapa on näkyvillä kun olet kirjautunut yritystilille ja ostoskorissa on vähintään 400 € edestä tuotteita. Tuotteet tulevat olla luonteeltaan vuokrattavia kuten tulostimet/monitoimilaitteet, tietokoneet, puhelimet ja näiden tarvikkeet. Maksutapasivulla voit valita 24 kk, 36 kk, 48 kk tai 60 kk pituisen sopimuksen ja näet samalla tuotteiden kuukausihinnoittelun. Tämän lisäksi tuotteelle tulee pakollinen vakuutus. (Vakuutus voi olla myös yrityksen oma olemassaoleva  ICT-vakuutus). Yritysmyyjämme lähettää 24 h sisällä tilauksesta lopullisen hinnoittelun sähköpostitse. 

Hyväksyttyänne hinnoittelun ja henkilötietojen luovutuksen rahoitusyhtiölle, rahoitusyhtiö lähettää allekirjoittajalle henkilölle linkin sopimuksen sähköiseen allekirjoitukseen (edellyttää positiivista luottopäätöstä). Allekirjoituksen jälkeen tuotteet ovat noudettavissa tai toimitamme nämä perille valintanne mukaan.

Copyright 2024 Tietopalvelu Group Oy