Monitoimitulostimet

Monitoimilaite - yksi laite, lukuisat mahdollisuudet

Tulostin, monitoimilaite, kopiokone, skanneri – tällä rakkaalla ja joskus vihatullakin laitteella on monta kutsumanimeä.


Mitkä ovat monitoimilaitteen ja tulostimen erot?

Mietittäessä, tarvitseeko yrityksenne monitoimilaitteen vai tulostimen, on ensiksi hyvä miettiä hieman, mitkä ovat monitoimilaitteen ja tulostimen erot. Yksinkertaisuudessaan tämän voi kertoa niin, että tulostin nimensä mukaisesti vain tulostaa papereita, kun monitoimilaite taas tekee paljon muutakin.

Monitoimitulostin helpottaa työskentelyä langattoman liitettävyyden, mobiilitulostuksen, tabletin kaltaisten kosketusnäyttöjen ja pilvipohjaisten sovellusten avulla.

 

Monitoimilaitteen avulla voit esimerkiksi:

  • Skannata dokumentteja
  • Nitoa ja taittaa tulostettava aineisto vihkomalliseksi materiaaliksi, jolloin materiaalit soveltuvat loistavasti esimerkiksi mainostuskäyttöön.
  •  Luoda automaattisia dokumentinhallintapolkuja, joissa esimerkiksi eri aihetunnisteilla skannatut tiedostot siirtyvät automaattisesti ennalta määritettyihin paikkoihin

Kun harkitset monitoimilaitteen hankintaa, kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:  

  • Tarpeet: Mieti, mitä toimintoja tarvitset monitoimilaitteelta. Tarvitsetko vain tulostuksen ja skannauksen vai myös kopioinnin 
  • Tulostusnopeus ja -laatu: Tutki monitoimilaitteen tulostusnopeutta ja -laatua. Haluatko nopean tulostimen vai tulostimen, joka tuottaa korkealaatuisia tulosteita?
  • Langattomat ominaisuudet: Varmista, että monitoimilaitteessa on langattomat ominaisuudet, kuten WiFi, jotta voit tulostaa helposti eri laitteista
  • Käyttökustannukset: Vertaile eri monitoimilaitteiden käyttökustannuksia, kuten musteen ja laservärikasettien hintoja ja niiden kestävyyttä. 
  • Käyttöliittymä: Valitse monitoimilaite, jonka käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Tämä helpottaa laitteen käyttöä ja konfigurointia
  • Turvallisuus: Tutki monitoimilaitteen sisäänrakennettuja turvatoimintoja , kuten salasanasuojausta ja tulostusrajoituksia, jotta voit suojata tietosi ja estää luvattoman käytön. 
  • Asiakastuki ja takuu: Tutki valmistajan tarjoamaa asikastukea ja takuuehtoja varmistaaksesi, että saat tarvittaessa apua ja tukea. 


Monitoimilaitteen tai tulostimen voi myös vuokrata lyhytaikaisempaan käyttöön

MONITOIMILAITTEEN TAI TULOSTIMEN VOI MYÖS VUOKRATA LYHYTAIKAISEMPAAN KÄYTTÖÖN


Laitetarpeita on monenlaisia, ja välillä ne ovat poikkeustilanteiden vuoksi hyvinkin lyhytaikaisia.

Jos yrityksenne tarvitsee esimerkiksi A3-kokoisia tulosteita tulostavaa laitetta vain muutaman kuukauden ajaksi, tällainenkin vuokraustoiminta hoituu vaivattomasti kauttamme.

Voimme tehdä laitteelle erillisen toistaiseksi voimassaolevan tai määräaikaisen palvelusopimuksen, jolloin saatte monitoimilaitteen tai tulostimen käyttöönne juuri sille ajalle, kun sille on tarvetta.

Tutustu lisää

MONITOIMILAITTEET MAHDOLLISTAVAT TEHOKKAAN YRITYSTOIMINNAN


Kauttamme saat merkkiriippumattomasti aina oikean laitteen käyttöösi, jossa on helppokäyttöinen käyttöliittymä, luotettavaa laatu, edistynyt tietosuojatoimintoja ja tarvittaessa kustannustenhallintaa. Monitoimitulostimesi helpottaa työskentelyäsi langattoman liitettävyyden, mobiilitulostuksen, tabletin kaltaisten kosketusnäyttöjen ja pilvipohjaisten sovellusten avulla.

Tulosta, kopioi ja skannaa yhdellä laitteella. Kauttamme saat laadukkaat ja kustannustehokkaat monitoimilaitteet ostona, vuokrauksella tai rahoituksella

Copyright 2024 Tietopalvelu Group Oy