CORSAIR XTM70 Extreme Performance Thermal Paste Kit 3g

19,72 € 15,90 €
Varastossa
SKU
B3576

XTM70 extreme performance -lämpötahna mahdollistaa maksimaalisen lämmönsiirron huippuluokan prosessoristasi ja komponenteista, jotta ne pysyvät luotettavasti viileinä jopa kaikkein intensiivisimpien tehtävien ja ylikellotuksen aikana.

Pakkaus sisältää: 3 puhdistusliinaa, levityssabloni, 2 levytysmatriisia

  • Äärimmäinen lämmönsiirto ja jäähdytys
    Ensiluokkainen lämpötahna maksimaaliseen lämmönsiirtoon huippuluokan prosessoreista ja komponenteista.
  • Lyömätön suorituskyky
    CORSAIR XTM70 extreme performance -lämpötahna tarjoaa suuremman lämmönsiirron kuin kilpailevat tuotteet ja pitää huippuluokan suorittimesi, näytönohjaimesi, konsolisi tai muut komponenttisi luotettavasti viileinä. XTM70:n sisältämä patentoitu kaava on CORSAIRin yksinoikeus. Se sopii täydellisesti suorituskykyisimmille, korkean TDP:n suorittimille ja näytönohjaimille, joissa jokainen asteen murto-osa ratkaisee. Sen lisäksi alhaisemmat lämpötilat vähentävät järjestelmäsi jäähdytysvaatimuksia, jolloin tuulettimen ääni vähenee.
  • Helppo levitys ja puhdistus
    XTM70 extreme performance -lämpötahna sisältää levityspakkauksen, jonka avulla on helppo levittää tasainen kerros kylmälevylle, sekä kolme mukana toimitettua puhdistuspyyhettä, joilla voit kätevästi poistaa vanhan tahnan laitteistostasi. XTM70 sisältää 3 grammaa sähköä johtamatonta tahnaa, joka tukee äärimmäistä suorittimen jäähdytystä ja alhaisempia lämpötiloja kuivumatta tai halkeilematta.
Lisätietoja
Product CodeCT-9010010-WW
MyyntieräKPL
Copyright 2024 Tietopalvelu Group Oy