Autopilot + W11 clean image

29,64 € 23,90 €
Varastossa
SKU
B3459

Clean Image esiasennuspalvelu on suunniteltu käyttäjän ehdoilla ja se on valmistajan alkuperäistä tehdasasennusta selvästi nopeampi ja käyttäjäystävällisempi koska koneen resursseja syövät ylimääräiset sovellukset on poistettu. Clean Image-esiasennuksen yhteydessä asennetaan myös uusimmat Windows-tietoturvapäivitykset. Käyttöjärjestelmäversio 11 Pro monikielisenä (suomi, ruotsi ja englanti) eli kielisyys valitaan käyttöönoton yhteydessä.

Windows AutoPilot on ratkaisu, joka tehostaa uuden PC:n käyttöönottoa organisaatiossa. AutoPilot liittää laitteen organisaation Azure Active Directoryyn (AD) ja laitteiden hallintajärjestelmään. Hyödyntääkseen Windows AutoPilotia asiakkaalla on oltava Azure AD ja MS Intune tai muu AutoPilotia tukeva laitteiden hallintajärjestelmä käytössä.

Tilattavissa vain uuden tietokoneen tilauksen yhteydessä, tilaa yhtä monta kuin tietokoneita.

Valmistajan tuotenumero: AP-AUTOPILOT-W11

Palvelun sisältö:
Laitteen DOA-testaus – Tietokoneen käynnistystestaus
Clean Imagen asennus – Valmistajan esiasentamat ohjelmistojen kokeiluversiot poistettu - Valmistajan esiasentamat apuohjelmat konfiguroitu niin etteivät ne häiritse käyttäjää - Uusimmat Windows tietoturvapäivitykset asennettu - Käyttöjärjestelmä Windows 11 Professional – Monikielinen (EN-FI-SE), kielisyys valittavissa käyttöönoton yhteydessä
AutoPilot-valmistelu – Autopilot-rekisteröintiin tarvittavien tietojen kerääminen laitteesta.
Autopilot-rekisteröinti – Laitteen lisääminen Windows Autopilot-käyttöönottopalveluun. Rekisteröinnissä voidaan hyödyntää myös asiakkaan Group Tag-tunnisteita. Group Tag-tunniste tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä tilausrivin lisäteksti-kentässä.) Vaihtoehtoisesti voidaan koostaa Autopilot.csv-tiedoston ja lähettää sen tilauksella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli palvelua ei ole käyttöönotettu aiemmin, ensimäisen tilauksen yhteydessä otamme yhteyttä ja täydennämme tarvittavat tiedot ja luvat.

Palvelun käynnistäminen

Ennen ensimmäistä tilausta palvelu on käynnistettävä. Palvelun käynnistysprosessi alkaa ”Autopilot-palvelun käynnistys”-lomakkeella, jolla kerätään tarvittavat tiedot asiakkaasta kuten asiakas-, domain- ja tenant ID-tiedot sekä sähköpostiosoite asiakkaan Global Admin-oikeuksilla varustetulle käyttäjälle, jolle välitämme luvituspyynnön. Luvituspyynnön hyväksynnän jälkeen palvelu on tilattavissa.

 

Lisätietoja
Product CodeAP-AUTOPILOT-W11
MyyntieräKPL
Copyright 2024 Tietopalvelu Group Oy